Dekorativna sredstva za zaptivanje

Specifična rješenja za svaku potrebu

Asortiman dekorativnih sredstava za zaptivanje kompanije Kerakoll odgovara na potrebu za elastičnim zaptivanjem i stvaranjem dilatacijskih i perimetarskih spojeva u savršenom skladu boja s površinama i materijalima koji se koriste. U estetskom kontinuitetu sa štukaturama i površinama, garantuju odlične performanse u smislu elastičnosti, hidrauličkog zaptivanja, prianjanja i otpornosti na UV zrake, što je osnova za zaštitu artefakata i obloga u različitim uslovima.

Svaki proizvod u asortimanu je razvijen da ponudi tehničke karakteristike kompatibilne sa najčešćim građevinskim materijalima, odličnu obradivost i visoku stabilnost boje.

Silicone Color

Dekorativno sredstvo za zaptivanje u 50 suvremenih boja za keramiku, mozaik i bazene.

Silicone Color razvija odlično prianjanje na neupijajuće površine garantujući integritet i hidroizolaciju keramičkih obloga podložnih deformaciji.

Neutro Color

Dekorativno sredstvo za zaptivanje u 12 suvremenih boja za mramor i prirodni kamen.

Neutro Color razvija neutralno stvrdnjavanje bez nepostojanih migrantskih komponenata garantujući zaptivanje bez stvaranja nabora i mrlja na osjetljivim površinama mramora i prirodnog kamena.

Silmat Color

Ultra mat elastično dekorativno sredstvo za zaptivanje u 12 savremenih boja.

Proizvod Silmat Color razvija visok stepen prianjanja sa poroznim i neporoznim podlogama, u svim uslovima, čime se garantira integritet i hidraulično zaptivanje premaza podložnih deformacijama.